bas antara Benevento dengan Isola di Capo Rizzuto mengambil masa 13 j 5 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Benevento ke Isola di Capo Rizzuto. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Benevento dan Isola di Capo Rizzuto. Perlepasan paling awal adalah pada 3:50 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Benevento adalah pada 3:50 PTG yang akan tiba ke Isola di Capo Rizzuto pada 4:55 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Fisciano - Terminal Universita dan mengambil masa purata 13 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Benevento ke Isola di Capo Rizzuto? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Benevento ke Isola di Capo Rizzuto. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Benevento stesen dan tiba di Isola di Capo Rizzuto stesen melalui Fisciano - Terminal Universita. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13 j 5 min.
Perkhidmatan Benevento Isola di Capo Rizzuto ke bas , dikendalikan oleh Air Campania S.r.l., berlepas dari Benevento Terminal Bus stesen.
Perkhidmatan Benevento Isola di Capo Rizzuto ke bas, dikendalikan oleh Air Campania S.r.l., tiba di Crotone stesen.
Jarak antara Benevento dan Isola di Capo Rizzuto adalah 311.6 km. Jarak jalan raya ialah 432 km.