Rome2Rio

Bend Bandar Raya Mexico ke bas

Cari Pengangkutan ke Bandar Raya Mexico

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Bend dengan Bandar Raya Mexico mengambil masa 4 h 13 j. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Bend ke Bandar Raya Mexico. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

4 h 13 j
Tempoh
5,210 km
Jarak
$7,884
Harga purata
3 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Bend Bandar Raya Mexico ke bas

Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Bend dan Bandar Raya Mexico. Perlepasan paling awal adalah pada 7:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Bend adalah pada 7:10 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Mexico pada 9:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Portland Flix/Greyhound dan mengambil masa purata 4 h 13 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Sabtu, 10 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +4 hari

    Pacific Crest Buslines BendGreyhound USAACN AutobusesAutovías La Línea4 h 13 j • 3 pertukaran

Berlepas Ahad, 11 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +4 hari

    Pacific Crest Buslines BendGreyhound USAACN AutobusesAutovías La Línea4 h 13 j • 3 pertukaran

Berlepas Isnin, 12 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +4 hari

    Pacific Crest Buslines BendGreyhound USAACN AutobusesAutovías La Línea4 h 13 j • 3 pertukaran

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Bend ke Bandar Raya Mexico? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Bend ke Bandar Raya Mexico .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 5,209.7 km
  • Tempoh: 4 h 13 j

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bend, OR, Amerika Syarikat dan Bandar Raya Mexico?

Pengendali