bas antara Beacon dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 19 j 44 min dan bas yang terpantas mengambil masa 16 j 8 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Beacon hingga Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Beacon dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 2:13 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Beacon adalah pada 11:24 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 9:50 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Rte 17K Park & Ride dan mengambil masa purata 19 j 44 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Beacon ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Beacon ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Beacon stesen dan tiba di Bandar Raya Quebec stesen melalui Albany Suny. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 19 j 44 min.
Perkhidmatan Beacon Bandar Raya Quebec ke bas , dikendalikan oleh Leprechaun Lines, berlepas dari Newburgh stesen.
Perkhidmatan Beacon Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Leprechaun Lines, tiba di Québec stesen.
Jarak antara Beacon dan Bandar Raya Quebec adalah 629.6 km. Jarak jalan raya ialah 764 km.