bas antara Bay Ridge dan Red Bank Station secara purata mengambil masa 2 j 39 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 26 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bay Ridge hingga Red Bank Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Bay Ridge dan Red Bank Station. Perlepasan paling awal adalah pada 2:05 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Bay Ridge adalah pada 5:04 PTG yang akan tiba ke Red Bank Station pada 7:51 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Trinity Pl/Rector St dan mengambil masa purata 2 j 39 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


2 j 26 min • 2 pertukaran


2 j 35 min • 2 pertukaran


2 j 47 min • 2 pertukaran


2 j 26 min • 2 pertukaran


2 j 35 min • 2 pertukaran


2 j 47 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bay Ridge ke Red Bank Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Bay Ridge ke Red Bank Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bay Ridge stesen dan tiba di Red Bank Station stesen melalui Lincroft Park & Ride, NJ. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 39 min.
Perkhidmatan Bay Ridge Red Bank Station ke bas , dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari New York, NYC - Trinity Plaza stesen.
Perkhidmatan Bay Ridge Red Bank Station ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di Lincroft Park & Ride, NJ stesen.
Jarak antara Bay Ridge dan Red Bank Station adalah 32.2 km. Jarak jalan raya ialah 182 km.