bas antara Bay Ridge dan New York Methodist Hospital secara purata mengambil masa 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Bay Ridge hingga New York Methodist Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Bay Ridge dan New York Methodist Hospital. Perlepasan paling awal ialah pada 4:03 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bay Ridge adalah pada 3:15 PTG yang akan tiba ke New York Methodist Hospital pada 3:49 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bay Ridge ke New York Methodist Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Bay Ridge stesen berlepas dari New York Methodist Hospital stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Perkhidmatan Bay Ridge New York Methodist Hospital ke bas , dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari 5 Av/63 St stesen.
Perkhidmatan Bay Ridge New York Methodist Hospital ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di 5 Av/9 St stesen.
Jarak antara Bay Ridge dan New York Methodist Hospital adalah 4.8 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.