bas antara Basilika Santo Peter dan Stendhal Hotel, Rome secara purata mengambil masa 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Basilika Santo Peter hingga Stendhal Hotel, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Basilika Santo Peter dan Stendhal Hotel, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:04 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Basilika Santo Peter adalah pada 11:39 PTG yang akan tiba ke Stendhal Hotel, Rome pada 11:58 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Basilika Santo Peter ke Stendhal Hotel, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cavalleggeri/Fornaci stesen dan tiba di Tritone/Barberini stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Perkhidmatan Basilika Santo Peter Stendhal Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Cavalleggeri/Fornaci.
Perkhidmatan Basilika Santo Peter Stendhal Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Tritone/Barberini.
Jarak antara Basilika Santo Peter dan Stendhal Hotel, Rome adalah 2.8 km.