bas antara Barnet dengan Kensal Rise Station mengambil masa 1 j 18 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Barnet ke Kensal Rise Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Barnet dan Kensal Rise Station. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 18 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Barnet ke Kensal Rise Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Barnet ke Kensal Rise Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari High Barnet Station stesen dan tiba di Willesden Bus Garage stesen melalui North Finchley Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 18m.
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen High Barnet Station.
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Willesden Bus Garage.
Jarak antara Barnet dan Kensal Rise Station adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 16 km.