bas antara Barking dan US Embassy London secara purata mengambil masa 1 j 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 10 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Barking ke US Embassy London. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Barking dan US Embassy London. Perlepasan paling awal ialah pada 1:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Barking adalah pada 5:03 PG yang akan tiba ke US Embassy London pada 6:23 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Aldwych / Drury Lane dan mengambil masa purata 1 j 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 19 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 19 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 19 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Barking ke US Embassy London? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Barking ke US Embassy London. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Barking stesen dan tiba di US Embassy London stesen melalui Aldwych / Drury Lane. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 16 min.
Perkhidmatan Barking US Embassy London ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari Barking Town Centre stesen.
Perkhidmatan Barking US Embassy London ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Covent Garden Market East Side stesen.
Jarak antara Barking dan US Embassy London adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.