bas antara Barking dengan The Mall mengambil masa 1 j 5 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Barking ke The Mall. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Barking dan The Mall. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Barking ke The Mall? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Barking ke The Mall. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Barking stesen dan tiba di The Mall stesen melalui Regent Street / St James's. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Barking The Mall ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari Barking Town Centre stesen.
Perkhidmatan Barking The Mall ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Regent Street / St James's stesen.
Jarak antara Barking dan The Mall adalah 15.4 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.