bas antara Bandar Raya Quebec dengan Val-des-Sources mengambil masa 2 j 55 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Bandar Raya Quebec ke Val-des-Sources. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Bandar Raya Quebec dan Val-des-Sources. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya Quebec adalah pada 6:00 PTG yang akan tiba ke Val-des-Sources pada 8:55 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 j 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya Quebec ke Val-des-Sources? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Bandar Raya Quebec stesen berlepas dari Val-des-Sources stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas dua kali seminggu, dan beroperasi dua kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 j 55 min.
Perkhidmatan Bandar Raya Quebec Val-des-Sources ke bas , dikendalikan oleh Groupe La Québécoise Inc., berlepas dari Quebec stesen.
Perkhidmatan Bandar Raya Quebec Val-des-Sources ke bas, dikendalikan oleh Groupe La Québécoise Inc., tiba di Asbestos stesen.
Jarak antara Bandar Raya Quebec dan Val-des-Sources adalah 127.7 km. Jarak jalan raya ialah 166 km.