bas antara Bandar Raya Quebec dan Val-d'Or secara purata mengambil masa 17 j 47 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 j 20 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bandar Raya Quebec hingga Val-d'Or. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Bandar Raya Quebec dan Val-d'Or. Perlepasan paling awal adalah pada 12:30 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya Quebec adalah pada 8:30 PTG yang akan tiba ke Val-d'Or pada 2:50 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Longueuil, Métro Longeuil dan mengambil masa purata 17 j 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya Quebec ke Val-d'Or? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Bandar Raya Quebec ke Val-d'Or. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Québec stesen dan tiba di Val-d’Or stesen melalui Longueuil, Métro Longeuil stesen dan Mont-Laurier stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 17j 47m.
Perkhidmatan Bandar Raya Quebec Val-d'Or ke bas, dikendalikan oleh Jaguaride, berlepas dari stesen Québec.
Perkhidmatan Bandar Raya Quebec Val-d'Or ke bas, dikendalikan oleh Autobus Maheux, tiba di stesen Val-d’Or.
Jarak antara Bandar Raya Quebec dan Val-d'Or adalah 515 km. Jarak jalan raya ialah 722 km.