bas antara Bandar Raya New York dan Walter Reed Army Medical Center secara purata mengambil masa 5 j 31 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 j 29 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Bandar Raya New York ke Walter Reed Army Medical Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Bandar Raya New York dan Walter Reed Army Medical Center. Perkhidmatan berlepas dari Bandar Raya New York pada 7:30 PG sebelah pagi, yang tiba ke Walter Reed Army Medical Center pada 12:59:04. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Washington dan mengambil masa purata 5 j 31 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya New York ke Walter Reed Army Medical Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Bandar Raya New York ke Walter Reed Army Medical Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari New York stesen dan tiba di Washington stesen melalui Washington stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 31m.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Walter Reed Army Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Peter Pan Bus Lines, berlepas dari stesen New York.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Walter Reed Army Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Peter Pan Bus Lines, tiba di stesen Washington.
Jarak antara Bandar Raya New York dan Walter Reed Army Medical Center adalah 324.2 km. Jarak jalan raya ialah 356 km.