bas antara Bandar Raya New York dan Saw Mill River Rd @ Multiplex secara purata mengambil masa 3 j 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 15 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bandar Raya New York hingga Saw Mill River Rd @ Multiplex. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Bandar Raya New York dan Saw Mill River Rd @ Multiplex. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya New York adalah pada 11:00 PTG yang akan tiba ke Saw Mill River Rd @ Multiplex pada 7:29 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di S Broadway/Prospect Av dan mengambil masa purata 3 j 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

2 j 31 min • 1 pertukaran
2 j 26 min • 1 pertukaran
2 j 30 min • 1 pertukaran
2 j 32 min • 1 pertukaran
7 j 24 min • 1 pertukaran
2 j 31 min • 1 pertukaran
2 j 26 min • 1 pertukaran
2 j 30 min • 1 pertukaran
7 j 24 min • 1 pertukaran
2 j 31 min • 1 pertukaran
2 j 26 min • 1 pertukaran
2 j 30 min • 1 pertukaran
7 j 24 min • 1 pertukaran
2 j 31 min • 1 pertukaran
2 j 26 min • 1 pertukaran
2 j 30 min • 1 pertukaran
7 j 24 min • 1 pertukaran
2 j 31 min • 1 pertukaran
2 j 26 min • 1 pertukaran
2 j 30 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya New York ke Saw Mill River Rd @ Multiplex? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Bandar Raya New York ke Saw Mill River Rd @ Multiplex. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Madison Av/E 29 St stesen dan tiba di Saw Mill River Rd @ Multiplex stesen melalui S Broadway/Prospect Av stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 3m.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Saw Mill River Rd @ Multiplex ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Madison Av/E 29 St.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Saw Mill River Rd @ Multiplex ke bas, dikendalikan oleh Westchester County Bee-Line System, tiba di stesen Saw Mill River Rd @ Multiplex.
Jarak antara Bandar Raya New York dan Saw Mill River Rd @ Multiplex adalah 40.3 km. Jarak jalan raya ialah 44 km.