bas antara Bandar Raya New York dan Hylan Blvd/Reno Av secara purata mengambil masa 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 29 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Bandar Raya New York hingga Hylan Blvd/Reno Av. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Bandar Raya New York dan Hylan Blvd/Reno Av. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya New York adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke Hylan Blvd/Reno Av pada 12:27 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya New York ke Hylan Blvd/Reno Av? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Broadway/Morris St stesen dan tiba di Hylan Blvd/Tysens Ln stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Hylan Blvd/Reno Av ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Broadway/Morris St.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Hylan Blvd/Reno Av ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen Hylan Blvd/Tysens Ln.
Jarak antara Bandar Raya New York dan Hylan Blvd/Reno Av adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 26 km.