bas antara Bandar Raya New York dan Hyatt Regency Rochester secara purata mengambil masa 6 j 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 j 25 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bandar Raya New York hingga Hyatt Regency Rochester. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Bandar Raya New York dan Hyatt Regency Rochester. Perlepasan paling awal adalah pada 5:15 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Bandar Raya New York adalah pada 8:00 PTG yang akan tiba ke Hyatt Regency Rochester pada 2:25 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 j 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bandar Raya New York ke Hyatt Regency Rochester? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari New York stesen dan tiba di Rochester stesen. Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6j 37m.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Hyatt Regency Rochester ke bas, dikendalikan oleh Trailways, berlepas dari stesen New York.
Perkhidmatan Bandar Raya New York Hyatt Regency Rochester ke bas, dikendalikan oleh Trailways, tiba di stesen Rochester.
Tempah tiket Bandar Raya New York Hyatt Regency Rochester ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Jarak antara Bandar Raya New York dan Hyatt Regency Rochester adalah 402.3 km. Jarak jalan raya ialah 503 km.