bas antara Baltinglass dan Red Cow interchange secara purata mengambil masa 2 j 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 54 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Baltinglass hingga Red Cow interchange. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali sehari antara Baltinglass dan Red Cow interchange. Perlepasan paling awal adalah pada 7:31 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Baltinglass adalah pada 8:31 PTG yang akan tiba ke Red Cow interchange pada 10:27 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Naas dan mengambil masa purata 2 j 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

2 j 7 min • 1 pertukaran

2 j 8 min • 1 pertukaran

1 j 56 min • 1 pertukaran

2 j 14 min • 1 pertukaran

2 j 16 min • 1 pertukaran

3 j • 1 pertukaran

1 j 56 min • 1 pertukaran

2 j 26 min • 1 pertukaran

2 j 19 min • 1 pertukaran

2 j 55 min • 1 pertukaran

1 j 54 min • 1 pertukaran

2 j 23 min • 1 pertukaran

2 j 17 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 23 min • 1 pertukaran

2 j 17 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 23 min • 1 pertukaran

2 j 17 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 23 min • 1 pertukaran

2 j 17 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Baltinglass ke Red Cow interchange? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Baltinglass ke Red Cow interchange. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Baltinglass stesen dan tiba di Red Cow interchange stesen melalui Naas. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 14 min.
Perkhidmatan Baltinglass Red Cow interchange ke bas , dikendalikan oleh TFI Local Link Carlow Kilkenny Wicklow, berlepas dari Baltinglass stesen.
Perkhidmatan Baltinglass Red Cow interchange ke bas, dikendalikan oleh TFI Local Link Carlow Kilkenny Wicklow, tiba di Red Cow Hotel stesen.
Jarak antara Baltinglass dan Red Cow interchange adalah 47.8 km. Jarak jalan raya ialah 82 km.