bas antara Baltimore dan Franconia-Springfield Metro secara purata mengambil masa 1 j 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 45 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Baltimore hingga Franconia-Springfield Metro. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Baltimore dan Franconia-Springfield Metro. Perlepasan paling awal ialah pada 4:35 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Baltimore adalah pada 6:55 PG yang akan tiba ke Franconia-Springfield Metro pada 9:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Baltimore ke Franconia-Springfield Metro? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Baltimore stesen berlepas dari Franconia-Springfield Metro stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 55 min.
Perkhidmatan Baltimore Franconia-Springfield Metro ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Baltimore Downtown Bus Station stesen.
Perkhidmatan Baltimore Franconia-Springfield Metro ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Springfield Bus Stop stesen.
Tempah tiket Baltimore Franconia-Springfield Metro ke bas anda dalam talian dengan Greyhound USA.
Jarak antara Baltimore dan Franconia-Springfield Metro adalah 75.4 km. Jarak jalan raya ialah 82 km.