bas antara Ayton dengan Borders General Hospital mengambil masa 3 j 16 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Ayton ke Borders General Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Ayton dan Borders General Hospital. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 j 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ayton ke Borders General Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Ayton ke Borders General Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ayton stesen dan tiba di Borders General Hospital stesen melalui Berwick station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Ayton Borders General Hospital ke bas , dikendalikan oleh Borders Buses, berlepas dari Old Town Ayton stesen.
Perkhidmatan Ayton Borders General Hospital ke bas, dikendalikan oleh Borders Buses, tiba di Borders General Hospital Entrance stesen.
Jarak antara Ayton dan Borders General Hospital adalah 47.5 km. Jarak jalan raya ialah 91 km.