bas antara Axat dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 12 j 46 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 j 24 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Axat hingga Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Axat dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 8:54 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Axat adalah pada 4:24 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 8:53 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 12 j 46 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

9 j 24 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

16 j 29 min • 1 pertukaran

9 j 24 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

16 j 29 min • 1 pertukaran

9 j 24 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

16 j 29 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Axat ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Axat ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Axat stesen dan tiba di Font-Romeu-Odeillo-Via stesen melalui PERPIGNAN - Gare Routière Bd St Assiscle. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12 j 46 min.
Perkhidmatan Axat Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas , dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, berlepas dari AXAT - Mairie stesen.
Perkhidmatan Axat Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen.
Jarak antara Axat dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 37.7 km. Jarak jalan raya ialah 158 km.