bas antara Avignon dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 8 j 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 23 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Avignon hingga Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Avignon dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perkhidmatan berlepas dari Avignon pada 12:30 PG waktu malam, yang tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 08:53:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di PERPIGNAN, Gare Routiere, Bd Saint-Assiscle, k/SNCF dan mengambil masa purata 8 j 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Avignon ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Avignon ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Avignon stesen dan tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen melalui PERPIGNAN, Gare Routiere, Bd Saint-Assiscle, k/SNCF stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 37m.
Perkhidmatan Avignon Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari stesen Avignon.
Perkhidmatan Avignon Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, tiba di stesen FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle.
Jarak antara Avignon dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 276.3 km. Jarak jalan raya ialah 328 km.