bas antara Avignon dan Carry-le-Rouet secara purata mengambil masa 8 j 34 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 30 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Avignon hingga Carry-le-Rouet. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Avignon dan Carry-le-Rouet. Perlepasan paling awal adalah pada 3:45 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Avignon adalah pada 3:45 PTG yang akan tiba ke Carry-le-Rouet pada 7:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 8 j 34 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Avignon ke Carry-le-Rouet? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Avignon ke Carry-le-Rouet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Avignon stesen dan tiba di Carry-le-Rouet stesen melalui Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8 j 34 min.
Perkhidmatan Avignon Carry-le-Rouet ke bas , dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari Avignon stesen.
Perkhidmatan Avignon Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh ALSA, tiba di Le Port stesen.
Jarak antara Avignon dan Carry-le-Rouet adalah 73.9 km. Jarak jalan raya ialah 134 km.