Rome2Rio

Avignon Cagnes-sur-Mer ke bas

Cari Pengangkutan ke Cagnes-sur-Mer

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Avignon dengan Cagnes-sur-Mer mengambil masa 3 j 51 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Avignon hingga Cagnes-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

3 j 51 min
Tempoh
245 km
Jarak
€28
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Avignon Cagnes-sur-Mer ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Avignon dan Cagnes-sur-Mer. Perlepasan paling awal adalah pada 10:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Avignon adalah pada 11:00 PG yang akan tiba ke Cagnes-sur-Mer pada 2:51 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 3 j 51 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Avignon ke Cagnes-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Avignon ke Cagnes-sur-Mer .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 245.1 km
  • Tempoh: 3 j 51 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Avignon, Perancis dan Cagnes-sur-Mer, Perancis?

Pengendali