bas antara Athens dan Agios Ioannis Rentis secara purata mengambil masa 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Athens hingga Agios Ioannis Rentis. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Athens dan Agios Ioannis Rentis. Perlepasan paling awal adalah pada 5:15 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Athens adalah pada 11:37 PTG yang akan tiba ke Agios Ioannis Rentis pada 11:49 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Athens ke Agios Ioannis Rentis? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari ΣΤ. Υπεραστικων stesen dan tiba di Λαχαναγορα stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Perkhidmatan Athens Agios Ioannis Rentis ke bas, dikendalikan oleh OASA, berlepas dari stesen ΣΤ. Υπεραστικων.
Perkhidmatan Athens Agios Ioannis Rentis ke bas, dikendalikan oleh OASA, tiba di stesen Λαχαναγορα.
Jarak antara Athens dan Agios Ioannis Rentis adalah 5.9 km.