bas antara Ashdod dengan HaHarash/Rosh Pina mengambil masa 39 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Ashdod hingga HaHarash/Rosh Pina. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 2 jam antara Ashdod dan HaHarash/Rosh Pina. Perlepasan paling awal adalah pada 5:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Ashdod adalah pada 5:15 PTG yang akan tiba ke HaHarash/Rosh Pina pada 5:54 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 39 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ashdod ke HaHarash/Rosh Pina? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Yehuda HaLevi stesen dan tiba di HaHagana Rail Station/HeHarash stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi Isnin, Selasa, Rabu, Khamis dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 39 min.
Perkhidmatan Ashdod HaHarash/Rosh Pina ke bas, dikendalikan oleh אלקטרה אפיקים, berlepas dari stesen Yehuda HaLevi.
Perkhidmatan Ashdod HaHarash/Rosh Pina ke bas, dikendalikan oleh אלקטרה אפיקים, tiba di stesen HaHagana Rail Station/HeHarash.
Jarak antara Ashdod dan HaHarash/Rosh Pina adalah 32.2 km. Jarak jalan raya ialah 37 km.