Rome2Rio

Arras Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Cari Pengangkutan ke Font-Romeu-Odeillo-Via

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Arras dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 30 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 j 33 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Arras ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

30 j 4 min
Tempoh
1,163 km
Jarak
€90
Harga purata
4 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Arras Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Arras dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 9:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Arras adalah pada 1:45 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 6:18 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris Charles de Gaulle Airport dan mengambil masa purata 30 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Arras ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Arras ke Font-Romeu-Odeillo-Via .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1,163.5 km
  • Tempoh: 30 j 4 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arras, Perancis dan Font-Romeu-Odeillo-Via, Perancis?

Pengendali