bas antara Arganda del Rey dan Pineda de Mar secara purata mengambil masa 14 j 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 j 7 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Arganda del Rey hingga Pineda de Mar. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Arganda del Rey dan Pineda de Mar. Perlepasan paling awal adalah pada 10:28 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Arganda del Rey adalah pada 9:22 PTG yang akan tiba ke Pineda de Mar pada 8:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Estación Sur De Autobuses dan mengambil masa purata 14 j 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Arganda del Rey ke Pineda de Mar? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Arganda del Rey ke Pineda de Mar. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda del Rey stesen dan tiba di Pineda de Mar stesen melalui Barcelona, Estació d'Autobusos Nord. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14 j 14 min.
Perkhidmatan Arganda del Rey Pineda de Mar ke bas , dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari Estación Sur de Autobuses stesen.
Perkhidmatan Arganda del Rey Pineda de Mar ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di St. Joan - Església de Sta. Maria stesen.
Jarak antara Arganda del Rey dan Pineda de Mar adalah 535 km. Jarak jalan raya ialah 711 km.