bas antara Arganda del Rey dengan Monasterio de Piedra mengambil masa 13 j 40 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Arganda del Rey ke Monasterio de Piedra. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Arganda del Rey dan Monasterio de Piedra. Perlepasan paling awal ialah pada 9:22 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Arganda del Rey adalah pada 9:22 PTG yang akan tiba ke Monasterio de Piedra pada 11:03 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Estación Sur De Autobuses dan mengambil masa purata 13 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Arganda del Rey ke Monasterio de Piedra? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Arganda del Rey ke Monasterio de Piedra. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda del Rey stesen dan tiba di Monasterio de Piedra stesen melalui Calatayud. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13 j 40 min.
Perkhidmatan Arganda del Rey Monasterio de Piedra ke bas , dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari Estación Sur de Autobuses stesen.
Perkhidmatan Arganda del Rey Monasterio de Piedra ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di Calatayud stesen.
Jarak antara Arganda del Rey dan Monasterio de Piedra adalah 170.8 km. Jarak jalan raya ialah 291 km.