bas antara Arganda del Rey dan Guardamar del Segura secara purata mengambil masa 6 j 49 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 j. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Arganda del Rey hingga Guardamar del Segura. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Arganda del Rey dan Guardamar del Segura. Perlepasan paling awal adalah pada 9:54 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Arganda del Rey adalah pada 9:22 PTG yang akan tiba ke Guardamar del Segura pada 5:45 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Estación Sur De Autobuses dan mengambil masa purata 6 j 49 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

6 j • 1 pertukaran

6 j 23 min • 1 pertukaran

6 j 10 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

8 j 22 min • 1 pertukaran

6 j • 1 pertukaran

6 j 23 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

8 j 22 min • 1 pertukaran

6 j • 1 pertukaran

6 j 23 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

8 j 22 min • 1 pertukaran

6 j • 1 pertukaran

6 j 23 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

8 j 22 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Arganda del Rey ke Guardamar del Segura? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Arganda del Rey ke Guardamar del Segura. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda del Rey stesen dan tiba di Guardamar del Segura stesen melalui Guardamar. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6 j 49 min.
Perkhidmatan Arganda del Rey Guardamar del Segura ke bas , dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari Estación Sur de Autobuses stesen.
Perkhidmatan Arganda del Rey Guardamar del Segura ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di Guardamar stesen.
Jarak antara Arganda del Rey dan Guardamar del Segura adalah 343.3 km. Jarak jalan raya ialah 474 km.