bas antara Aravaca dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 1 j 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 3 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Aravaca hingga Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Aravaca dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Aravaca adalah pada 11:32 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 12:36 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Intercambiador Moncloa dan mengambil masa purata 1 j 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 18 min • 2 pertukaran


1 j 19 min • 2 pertukaran


1 j 9 min • 2 pertukaran


1 j 18 min • 2 pertukaran


1 j 31 min • 2 pertukaran


2 j 1 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


1 j 3 min • 2 pertukaran


1 j 18 min • 2 pertukaran


1 j 31 min • 2 pertukaran


2 j 1 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


1 j 3 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Aravaca ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Aravaca ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Aravaca stesen dan tiba di Arganda del Rey stesen melalui Estación De Atocha. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 25 min.
Perkhidmatan Aravaca Arganda del Rey ke bas , dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari Moncloa stesen.
Perkhidmatan Aravaca Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di Av.Ejército-Pza.Bienvenida stesen.
Jarak antara Aravaca dan Arganda del Rey adalah 34.1 km. Jarak jalan raya ialah 43 km.