bas antara Antony dan Place Denfert-Rochereau secara purata mengambil masa 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 25 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Antony ke Place Denfert-Rochereau. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Antony dan Place Denfert-Rochereau. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Antony adalah pada 5:35 PG yang akan tiba ke Place Denfert-Rochereau pada 6:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Antony ke Place Denfert-Rochereau? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Gare de la Croix de Berny stesen dan tiba di Denfert-Rochereau - Arago stesen. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Perkhidmatan Antony Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Keolis Grand Paris Seine Orly, berlepas dari stesen Gare de la Croix de Berny.
Perkhidmatan Antony Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Keolis Grand Paris Seine Orly, tiba di stesen Denfert-Rochereau - Arago.
Jarak antara Antony dan Place Denfert-Rochereau adalah 9.4 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.