bas antara Annecy dan Fos-sur-Mer secara purata mengambil masa 18 j 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 j 25 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Annecy ke Fos-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Annecy dan Fos-sur-Mer. Perkhidmatan berlepas dari Annecy pada 1:55 PTG sebelah petang, yang tiba ke Fos-sur-Mer pada 07:20:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles dan mengambil masa purata 18 j 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Annecy ke Fos-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Annecy ke Fos-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Annecy stesen dan tiba di Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles stesen melalui Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 18j 13m.
Perkhidmatan Annecy Fos-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Annecy.
Perkhidmatan Annecy Fos-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles.
Jarak antara Annecy dan Fos-sur-Mer adalah 290.2 km. Jarak jalan raya ialah 368 km.