Rome2Rio

Angers Stadium Roland Garros ke bas

Cari Pengangkutan ke Stadium Roland Garros

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Angers dan Stadium Roland Garros secara purata mengambil masa 5 j 43 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 16 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Angers hingga Stadium Roland Garros. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

5 j 43 min
Tempoh
301 km
Jarak
€34
Harga purata
3 kali sehari
Kekerapan

Jadual Angers Stadium Roland Garros ke bas

Bas beroperasi 3 kali sehari antara Angers dan Stadium Roland Garros. Perlepasan paling awal adalah pada 1:10 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Angers adalah pada 10:35 PTG yang akan tiba ke Stadium Roland Garros pada 6:40 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris - Pershing-Porte Maillot Bus Station dan mengambil masa purata 5 j 43 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Angers ke Stadium Roland Garros? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Angers ke Stadium Roland Garros .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 300.9 km
  • Tempoh: 5 j 43 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Angers, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?

Pengendali