bas antara Angel dan Heathrow Terminal 4 secara purata mengambil masa 1 j 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 44 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Angel hingga Heathrow Terminal 4. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Angel dan Heathrow Terminal 4. Perlepasan paling awal ialah pada 1:47 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Angel adalah pada 6:16 PG yang akan tiba ke Heathrow Terminal 4 pada 8:20 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Angel Station dan mengambil masa purata 1 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


2 j 6 min • 2 pertukaran

1 j 59 min • 2 pertukaran

2 j 13 min • 2 pertukaran

1 j 57 min • 2 pertukaran

2 j 6 min • 2 pertukaran

1 j 59 min • 2 pertukaran

2 j 13 min • 2 pertukaran

2 j 4 min • 2 pertukaran

2 j 1 min • 2 pertukaran

1 j 55 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

2 j 1 min • 2 pertukaran

1 j 58 min • 2 pertukaran

1 j 54 min • 2 pertukaran

1 j 44 min • 2 pertukaran

2 j 2 min • 2 pertukaran

1 j 58 min • 2 pertukaran

1 j 54 min • 2 pertukaran

1 j 44 min • 2 pertukaran

2 j 2 min • 2 pertukaran

1 j 58 min • 2 pertukaran

1 j 54 min • 2 pertukaran

1 j 44 min • 2 pertukaran

2 j 2 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Angel ke Heathrow Terminal 4? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Angel ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Angel Station stesen dan tiba di Hounslow West Station stesen melalui Trocadero / Haymarket stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 57m.
Perkhidmatan Angel Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari stesen Angel Station.
Perkhidmatan Angel Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Hounslow West Station.
Jarak antara Angel dan Heathrow Terminal 4 adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 28 km.