bas antara Ambite dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 43 min dan bas yang terpantas mengambil masa 37 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Ambite ke Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Ambite dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal adalah pada 6:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Ambite adalah pada 10:45 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 11:33 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 43 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ambite ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Ambite stesen berlepas dari Arganda del Rey stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 43 min.
Perkhidmatan Ambite Arganda del Rey ke bas , dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari Ambite-Urb.Sierra Tajuña stesen.
Perkhidmatan Ambite Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di Ctra.Loeches-Zoco stesen.
Jarak antara Ambite dan Arganda del Rey adalah 21.9 km. Jarak jalan raya ialah 35 km.