bas antara Altea dan Trans-en-Provence secara purata mengambil masa 2 h dan bas yang terpantas mengambil masa 47 j 27 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Altea ke Trans-en-Provence. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Altea dan Trans-en-Provence. Perlepasan paling awal adalah pada 8:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Altea adalah pada 8:40 PG yang akan tiba ke Trans-en-Provence pada 9:44 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Estació d'Autobusos de València dan mengambil masa purata 2 h. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Altea ke Trans-en-Provence? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Altea ke Trans-en-Provence. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Altea stesen dan tiba di Trans-en-Provence stesen melalui Estació d'Autobusos de València. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h.
Perkhidmatan Altea Trans-en-Provence ke bas , dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari Altea stesen.
Perkhidmatan Altea Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh ALSA, tiba di La Gare stesen.
Jarak antara Altea dan Trans-en-Provence adalah 772.9 km. Jarak jalan raya ialah 1,208 km.