bas antara Alexandra Hills dan South West Rocks secara purata mengambil masa 27 j 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 j 18 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Alexandra Hills ke South West Rocks. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Alexandra Hills dan South West Rocks. Perlepasan paling awal adalah pada 6:38 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Alexandra Hills adalah pada 9:39 PTG yang akan tiba ke South West Rocks pada 7:44 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Carindale Shopping Centre station, platform J dan mengambil masa purata 27 j 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Alexandra Hills ke South West Rocks? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Alexandra Hills ke South West Rocks. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Alexandra Hills stesen dan tiba di South West Rocks stesen melalui Kempsey Station, Coach Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 27 j 41 min.
Perkhidmatan Alexandra Hills South West Rocks ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Roma Street Station, Stand F stesen.
Perkhidmatan Alexandra Hills South West Rocks ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Kempsey Station, Coach Stop stesen.
Jarak antara Alexandra Hills dan South West Rocks adalah 374.3 km. Jarak jalan raya ialah 571 km.