bas antara Ajaccio dengan L'Île-Rousse mengambil masa 10 j 45 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Ajaccio ke L'Île-Rousse. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Ajaccio dan L'Île-Rousse. Perkhidmatan berlepas dari Ajaccio pada 8:30 PG sebelah pagi, yang tiba ke L'Île-Rousse pada 19:15:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di PORTIVECHJU - Gara StradaIi dan mengambil masa purata 10 j 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ajaccio ke L'Île-Rousse? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Ajaccio ke L'Île-Rousse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ajaccio stesen dan tiba di L'Île-Rousse stesen melalui PORTIVECHJU - Gara StradaIi. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10 j 45 min.
Perkhidmatan Ajaccio L'Île-Rousse ke bas , dikendalikan oleh Cullettività di Corsica - Collectivité de Corse, berlepas dari AIACCIU - Gara Stradali stesen.
Perkhidmatan Ajaccio L'Île-Rousse ke bas, dikendalikan oleh Cullettività di Corsica - Collectivité de Corse, tiba di L'isula stesen.
Jarak antara Ajaccio dan L'Île-Rousse adalah 81.3 km. Jarak jalan raya ialah 331 km.