bas antara Aguascalientes dengan Bosque de Chapultepec mengambil masa 6 j 57 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Aguascalientes ke Bosque de Chapultepec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Aguascalientes dan Bosque de Chapultepec. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Aguascalientes ke Bosque de Chapultepec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Aguascalientes ke Bosque de Chapultepec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Aguascalientes stesen dan tiba di Bosque de Chapultepec stesen melalui Terminal Central de Autobuses del Norte. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Aguascalientes Bosque de Chapultepec ke bas , dikendalikan oleh ETN Turistar, berlepas dari Aguascalientes stesen.
Perkhidmatan Aguascalientes Bosque de Chapultepec ke bas, dikendalikan oleh ETN Turistar, tiba di Terminal Central de Autobuses del Norte stesen.
Jarak antara Aguascalientes dan Bosque de Chapultepec adalah 423.2 km. Jarak jalan raya ialah 490 km.