bas antara Agde dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 42 j 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 26 j 41 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Agde ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Agde dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 7:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Agde adalah pada 7:55 PG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 10:36 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Beziers - Dullague dan mengambil masa purata 42 j 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Agde ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Agde ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Agde stesen dan tiba di Font-Romeu-Odeillo-Via stesen melalui Perpignan - Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 42 j 41 min.
Perkhidmatan Agde Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas , dikendalikan oleh Hérault - liO Occitanie, berlepas dari Béziers stesen.
Perkhidmatan Agde Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh Hérault - liO Occitanie, tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen.
Jarak antara Agde dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 147.8 km. Jarak jalan raya ialah 208 km.