bas antara Acacia Ridge dan Upper Mount Gravatt secara purata mengambil masa 29 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Acacia Ridge hingga Upper Mount Gravatt. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Acacia Ridge dan Upper Mount Gravatt. Perlepasan paling awal adalah pada 6:30 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Acacia Ridge adalah pada 5:33 PTG yang akan tiba ke Upper Mount Gravatt pada 6:08 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Acacia Ridge ke Upper Mount Gravatt? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Acacia Ridge stesen berlepas dari Upper Mount Gravatt stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Perkhidmatan Acacia Ridge Upper Mount Gravatt ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Watson Rd near Agnes St, stop 56a/59 stesen.
Perkhidmatan Acacia Ridge Upper Mount Gravatt ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Nagle St at Bolger Street, stop 80 stesen.
Jarak antara Acacia Ridge dan Upper Mount Gravatt adalah 6.3 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.